HALL of FRAME
Willems Eyewear

Willems Eyewear

Het merk is genoemd naar de opa van ontwerper Andreas Kraft uit Stuttgart. Opa Willem maakte ook brillen, dus Andreas heeft het niet van een vreemde. Als één van de weinigen weet hij de metalen bril street credibility te geven.
willems-eyewear.com

Mykita

Mykita

De ontwerpers van het vernieuwende Berlijnse merk Mykita kunnen alles: modern, retro, metaal, acetaat, kleurrijk of juist ingetogen brillen maken. Alles klopt aan dit merk. De monturen worden in eigen huis geproduceerd. Voor wie wil uitpakken met een bril of juist voor subtiel wil gaan.
mykita.com

Yellows Plus

Yellows Plus

Tijdloze monturen uit Tokio die bij ieders stijl en bij elke gelegenheid passen. Uitgaande van stijlen uit het verleden weet Toshiaki Yagagishi toch moderne brillen te maken. Gemaakt van het mooiste acetaat en met het afwerkingsniveau dat je van Japanse monturen kent. Sophisticated beauty, zoals ze zelf zeggen.
yellowsplus.nl

Moscot

Moscot

Zeg Moscot en je zegt New York! Al sinds 1915 bestaat dit familiebedrijf dat nu gerund wordt door de vierde generatie. Overgrootvader Hyman kwam in 1899 vanuit Oost Europa aan op Ellis Island. Klein begonnen met verkoop van kant-en-klare brillen vanaf een handkar in de Lower East Side, is het bedrijf de laatste jaren uitgegroeid tot een wereldmerk. De Lemtosh is hun absolute signature frame. Dat wordt een bril van Moscot ook voor jou als je ‘m eenmaal draagt.
moscot.com

Andy Wolf

Andy Wolf

Katharina Plattner durft wat meer risico te nemen met haar ontwerpen. Waarom ook niet, ze produceren alles toch immers zelf in hun eigen fabriek in Oostenrijk. Uitgesproken monturen dus, voor als je wat meer van je persoonlijkheid wilt laten zien.
andy-wolf.at

Vintage

Vintage

Wil je wat vaker van bril wisselen? Wil je graag een originéle bril dragen? Maar wil je ook dat die bril een very nice price heeft? Dan hebben we voor jou een uitgebreide collectie vintage monturen. Allemaal old stock uit de eighties die je outfit van nu helemaal af maken! Alleen live in de winkel te zien.

Yuichi Toyama

Yuichi Toyama

Yuichi Toyama ontwerpt een minimalistische collectie van een typische made in Japan kwaliteit. Dat vakmanschap doet denken aan vroegere tijden maar de brillen zelf zijn niet retro maar ‘nu’! Net als onze andere Japanse monturen wordt de collectie van Yuichi Toyama gemaakt in de Fukui regio in het westen van Japan.
yuichitoyama.com

Oxydo

Oxydo

De collectie zonnebrillen van Oxydo is klein maar fijn. Wearable beauty gemaakt van een combinatie van metaal en 3D printing. Het resultaat is een vernieuwende lijn zonnebrillen die super vrouwelijk en verfijnd is.
oxydoeyewear.tumblr.com

Eyevan 7285

Eyevan 7285

… komt uit Japan. Ooit de makers van het vroeger zo gerenommeerde merk Oliver Peoples, ontwerpen ze nu hun eigen collectie. En hoe! Wat betreft vormgeving zijn de modellen less; qua detaillering en afwerking zijn ze more! Eén van onze favorieten.
eyevan7285.com